Cekubal Günlüğü, 14 Ağu 18

İyi akşamlar, uygulama apple sağlık uygulamasındaki adım sayısı üzerinden yakılan kaloriyi hesaplamıyor mu? Ve ben elle ortalama veriler üzerinden egzersizle yakılan kaloriyi girdiğimde onu günlük tabloda göstermesi veya toplam kaloriden düşmesi gerekmiyor mu? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler :)

2041 kcal Yağ: 82,81g | Prot: 71,70g | Karb: 257,82g.   Kahvaltı: Yumurta, Çay (Demlenmiş), Bal, Beyaz Peynir, Susamlı Simit, Gevrek, Tam Yağlı Süt. Akşam Yemeği: Kıymalı Yaprak Sarma, Sütaş Sarımsaklı Yoğurt, Knorr Klasik Kremalı Mantar Çorbası, Schweppes Mandarin, Kıymalı Kabak Dolması, Beyaz Ekmek. Aperatifler/Diğer: Şeftali, Şekerpare. devamı için...
475 kcal Egzersiz: 8000 adım - 1 saat, 1500 adım - 20 dakika, Apple Health - 22 saat ve 40 dakika. devamı için...

7 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Düşmüyor maalesef. Adımların kalorisi de görülmüyor. Üstelik örneğin yarım saat egzersiz girmek istiyorum. O da mevcut değil. Bir saat olmalı😕 Uygulamanın birçok eksiği var aslında bence. Daha iyi bir uygulama bulursanız paylaşırsanız sevinirim. 
14 Ağu 18 üye tarafından: kırpıkkivi
Tabi ki paylaşırım. Ancak kapsamı kullanım kolaylığı olarak en güzel uygulama bu bence şimdilik. Verileri senkronize edip hesaplamaması büyük eksiklikmiş. Ama elle egzersiz girdiğinizde veya ara bölümünden egzersiz seçtiğinizde 1 saatin altına da ayarlanabiliyor her türlü egzersiz. Saati çevirerek sıfıra getirdiğinizde dakika bölümünden yarım saat, 10 dakika vs ayarlanabiliyor. 
14 Ağu 18 üye tarafından: Cekubal
😊Bir şey daha öğrenmiş oldum. Teşekkürler.  
14 Ağu 18 üye tarafından: kırpıkkivi
ben teşekkür ederim :) 
14 Ağu 18 üye tarafından: Cekubal

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Cekubal Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.