Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

2 diş

Sarımsak

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
2 diş
porsiyon başı
Enerji
37 kj
9 kcal
Yağ
0,03g
Doymuş Yağ
0,005g
Tekli Doymamış Yağ
0,001g
Çoklu Doymamış Yağ
0,015g
Karbonhidratlar
1,98g
Şeker
0,06g
Fiber
0,1g
Protein
0,38g
Sodyum
1mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
24mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%< 1
TGD*
(9 kal)
0% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%81)
 
Yağ (%3)
 
Protein (%16)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Sarımsak
 

Beslenme Özeti:

Kal
9
Yağ
0,03g
Karb
1,98g
Prot
0,38g
Sarımsak (2 diş) içinde 9 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %3 yağ, %82 karb, %16 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 diş 4
3 diş 13
100 g 149

İlişkili Sarımsak türleri:

Pişmiş Sarımsak
Kıyılmış Sarımsak
Sarımsak Tozu
  Daha Fazla Sarımsak Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Sebze türleri:

Soğanlar
Mantar
Havuç
Marul
Ispanak
Kırmızı Domates
  Daha Fazla Sebze Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Pınar Labne Sarımsaklı & Frenk Soğanlı
Heinz Sarımsaklı Sos
Sarımsak ve Parmesan Peynirli Yumuşak Ekmek Çubuğu
Çokça Kahvaltılık Sos Acuka
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Starbucks Cinnamon Dolce Latte
Starbucks Toffee Nut Latte
Kahve Dünyası 2Si 1 Arada Şeker İlavesiz Klasik
Nescafe Blend 37
Shazel Yeşil Kahve
Tarihi Adıyaman Kahvecisi Osmanlı Dibek Saray Kahvesi


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.