Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
4 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
5 dakika
Pişirme Süresi:
20 dakika
Öğün türü:
Aperatifler
Kahvaltı
Öğle Yemeği
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: Tubetita

Kaşar Peynirli Krep Dürüm

Mısır Unlu yumurtalı kaşarlı krep.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Kaşar Peynirleri 2 cm uzunluğunda dilimleyin. 1 tatlı kaşığı da rendelenmiş ayırın. Maydanozu kıyın. Soğanları (ister yeşil ister kuru) ince doğrayın. Zeytinyağını tavada kızdırıp soğanı yağda çevirin. Soğumaya bırakın.
  2. Yumurta, süt, mısır unu, 1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, maydanoz, tuz ve karabiberi bir kapta çırpın. Soğanı da ekleyip karıştırın.
  3. Tavayı yağlayıp karışımdan 1 kepçe koyup iki taraflı pişirin. Böylece krepleri hazırlayın. Her bir krepin içine 3 dilim kaşar peyniri koyup sarın.
26 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 


     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Aperatifler Kahvaltı Öğle Yemeği

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: ♡ayse♡
Kolay ve lezzetli tarif.
üye tarafından: ybusy
Çiğnenen, lezzetli ve düşük karbonhidratlı kahvaltı veya atıştırmalık olarak.
üye tarafından: nilgunavvuran
Basit, lezzetli ve lif açısından zengin.
üye tarafından: hilalaayd
Basit, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Kaşar Peynirli Krep Dürüm bir porsiyonunda 189 vardır.
Kalori Dağılımı: %68 yağ, %9 karb, %23 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
789 kj
188 kcal
Yağ
14,48g
Doymuş Yağ
2,491g
Tekli Doymamış Yağ
6,211g
Çoklu Doymamış Yağ
1,356g
Karbonhidratlar
4,2g
Şeker
1,01g
Fiber
1,4g
Protein
11,15g
Sodyum
370mg
Kolesterol
233mg
Potasyum
113mg
%9
TGD*
(188 kal)
9% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%9)
 
Yağ (%68)
 
Protein (%23)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.