Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
30 g
porsiyon başı
Enerji
688 kj
164 kcal
Yağ
11,16g
Doymuş Yağ
6,960g
Karbonhidratlar
12,00g
Şeker
11,40g
Fiber
2,9g
Protein
2,28g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 22 Ara 22 11:51 ÖÖ
%8
TGD*
(164 kal)
8% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%30)
 
Yağ (%64)
 
Protein (%6)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
164
Yağ
11,16g
Karb
12g
Prot
2,28g
30 g içinde 164 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %64 yağ, %30 karb, %6 prot.

Ülker ile ilişkili Çikolata:

Dido Gold Latte Keyfi
Çikolatalı Pasta Tadında
Bütün Bademli Sütlü Çikolata
Çikolata Çilekli Magnolia Tadında
Fındıklı Sütlü Çikolata
Dido Bitter Şeker İlavesiz
  Daha Fazla Ülker Çikolata Ürünleri

Daha fazla Ülker ürünleri:

Altınbaşak Grissini
Marifet Limonlu Dilim Kek
Çizi Çıtır Atıştırmalık Peynir & Soğan
Dankek Tam Tahıllı Kek
Biskrem Limonlu Beyaz Çikolatalı
  Bütün Ülker ürünlerini göster

Başka türde Çikolata :

Çikolata Cipsi
Tatlı veya Bitter Çikolata
Beyaz Çikolatalı Şekerleme
Yarı Şekerli Çikolatalı Şekerleme
Sütlü Çikolatalı Şekerlemeler
  Daha Fazla Çikolata Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Polonez Fit Yaşam Piliç Jambon
Mister No Mozarella Jambon
Polonez Dana Füme Et
Danet Dana Jambon
Amasya Dana Jambon
Lezita Piliç Jambon


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.