Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Carte D'or

Baklavalı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1339 kj
320 kcal
Yağ
13,00g
Karbonhidratlar
46,00g
Protein
5,00g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 27 Nis 14 02:37 ÖS
%16
TGD*
(320 kal)
16% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%58)
 
Yağ (%36)
 
Protein (%6)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Carte D'or Baklavalı
 

Beslenme Özeti:

Kal
320
Yağ
13g
Karb
46g
Prot
5g
100 g içinde 320 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %36 yağ, %57 karb, %6 prot.

Carte D'or ile ilişkili Dondurma:

Aşkın Büyüsü
Çikolata Rüyası
Selection Gold
Bal Badem, Karamel, Kaymak
Cookie Vanilya, Çikolata, Çilek
Vişne, Bitter Çikolata, Çikolata Parçalı Kaymak
  Daha Fazla Carte D'or Dondurma Ürünleri

Daha fazla Carte D'or ürünleri:

İsviçre Çikolatası Karamel Muz
  Bütün Carte D'or ürünlerini göster

Başka türde Dondurma :

Zengin Çikolatalı Dondurma
Hafif Vanilyalı Dondurma
Çilekli Dondurma
Vanilyalı Dondurma
Dondurma
Çikolatalı Dondurma
  Daha Fazla Dondurma Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

First Sensations Yeşil Nane Aromalı
Ülker Oneo Çilek Aromalı Tatlandırıcılı Draje Sakız
Ülker Oneo Nane Aromalı Şekersiz Tatlandırıcılı Draje Sakız
First Sensations Karpuz Aromalı
Ülker Oneo Karpuz Aromalı Şekersiz Tatlandırıcılı Sakız
First X-Fresh


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.