Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Carte D'or

Selection Karamel Waffle Dansı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
920 kj
220 kcal
Yağ
7,00g
Doymuş Yağ
6,000g
Karbonhidratlar
36,00g
Şeker
26,00g
Protein
2,50g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 18 Tem 14 02:16 ÖS
%11
TGD*
(220 kal)
11% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%66)
 
Yağ (%29)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
220
Yağ
7g
Karb
36g
Prot
2,5g
100 g içinde 220 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %29 yağ, %66 karb, %5 prot.

Carte D'or ile ilişkili Dondurma:

İsviçre Çikolatası, Dulce De Leche Karamel, Çikolata Parçalı Muz
Cookie Vanilya, Çikolata, Çilek
Classic Limon Karadut Vanilya
Selection Gold
Classic Çikolata Tutkunlarına
Limonlu Cheesecake
  Daha Fazla Carte D'or Dondurma Ürünleri

Daha fazla Carte D'or ürünleri:

İsviçre Çikolatası Karamel Muz
  Bütün Carte D'or ürünlerini göster

Başka türde Dondurma :

Zengin Çikolatalı Dondurma
Çilekli Dondurma
Çikolatalı Dondurma
Hafif Vanilyalı Dondurma
Vanilyalı Dondurma
Dondurma
  Daha Fazla Dondurma Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Lezita Sucuk
Namet Dana Jumbo Sosis
Akdeniz Toros Dana Sosis
Amasya Dana Sosis Bbq
Fümeci Gravyerli Sosis
Banvit Kurutulmuş Domatesli Mozzarella Peynirli Piliç Sosis


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.