Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Duru

Osmancık Pirinç

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1443 kj
345 kcal
Yağ
1,40g
Doymuş Yağ
0,240g
Tekli Doymamış Yağ
0,510g
Çoklu Doymamış Yağ
0,650g
Karbonhidratlar
75,20g
Şeker
0,00g
Protein
7,20g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 17 Ara 23 03:30 ÖS
%17
TGD*
(345 kal)
17% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%88)
 
Yağ (%4)
 
Protein (%8)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
345
Yağ
1,4g
Karb
75,2g
Prot
7,2g
100 g içinde 345 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %4 yağ, %88 karb, %8 prot.

Duru ile ilişkili Pilav:

Nohutlu Bulgur Pilavı
Tereyağlı Bulgur Pilavı
Kepekli Pilavlık Bulgur
Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı
Başbaşı Bulgur
Garnitürlü Bulgur Pilavı
  Daha Fazla Duru Pilav Ürünleri

Duru ile ilişkili Pirinç:

Kameo Pirinç
Basmati Pirinç
Baldo Pirinç
Basmati Pirinç (Pişmiş)

Başka türde Pilav :

Pirinç Pilavı
  Daha Fazla Pilav Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Pirinç :

Beyaz Pirinç (Orta-Öğütülmüş,Pişmiş)
Kahverengi Pirinç
Beyaz Pirinç (Kısa-Öğütülmüş, Pişmiş)
Beyaz Pirinç
  Daha Fazla Pirinç Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Namet Dana Jumbo Sosis
Banvit Acılı Barbekü Çeşnili Piliç Sosis
Lezita Sucuk
Rioba Chipotle Sos
Lezita Piliç Uzun Sosis
Fümeci Gravyerli Sosis


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.