Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Erpiliç

Piliç Parmak Köfte

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
937 kj
224 kcal
Yağ
17,00g
Doymuş Yağ
4,200g
Karbonhidratlar
5,00g
Şeker
0,30g
Fiber
2,3g
Protein
13,00g
Sodyum
1mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 09 Haz 20 09:20 ÖÖ
%11
TGD*
(224 kal)
11% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%9)
 
Yağ (%68)
 
Protein (%23)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
224
Yağ
17g
Karb
5g
Prot
13g
100 g içinde 224 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %68 yağ, %9 karb, %23 prot.

Erpiliç ile ilişkili Köfte:

Piliç Çıtır Fileto
Piliç Kasap Köfte
Göynük Köfte
Piliç Göynük Köfte

Erpiliç ile ilişkili Tavuk:

Tavuk Bonfile
Tavuk Döner
Piliç Nugget
Piliç Cordon Bleu
Piliç Bonfile
Piliç Tenders
  Daha Fazla Erpiliç Tavuk Ürünleri

Başka türde Köfte :

Domuz Eti Köfte
Hindi Köfte
Sığır Eti Köftesi
Tavuk Köfte
Sığır Eti ve Domuz Eti Köfte
  Daha Fazla Köfte Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Tavuk :

Tavuk (Derisi Yenmeden)
Tavuk Göğsü
Tavuk Kanadı
Tavuk
Tavuk Uyluğu
Tavuk Baget
  Daha Fazla Tavuk Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Organik Yumurta
Tire Süt Kooperatifi Organik Yumurta
City Farm Organik Yumurta
Keskinoğlu Yumurta XL
Coşkun Yumurta
Keskinoğlu Omega 3 Yumurta


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.