Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Eti

Aşk Tadında Tiramisu

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2439 kj
583 kcal
Yağ
40,00g
Doymuş Yağ
27,000g
Karbonhidratlar
48,00g
Şeker
46,00g
Fiber
2,6g
Protein
6,60g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 15 Nis 22 12:36 ÖS
%29
TGD*
(583 kal)
29% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%33)
 
Yağ (%62)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
583
Yağ
40g
Karb
48g
Prot
6,6g
100 g içinde 583 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %62 yağ, %33 karb, %5 prot.

Eti ile ilişkili Çikolata:

Browni İntense Eti Gold Çikolatasıyla
Gold Çikolatalı Gofret
Canga Cookie Karamel
Çikolata Bütün Antep Fıstıklı
Bisküvi Parçacıklı Sütlü Çikolata
Fırından Pasta
  Daha Fazla Eti Çikolata Ürünleri

Daha fazla Eti ürünleri:

Fındıklı Krema Dolgulu
Maximus
Wafe'up Extra
Paykek Meyveli
Lifalif Granola Kuru Elmalı, Kuru Dutlu
  Bütün Eti ürünlerini göster

Başka türde Çikolata :

Yarı Şekerli Çikolatalı Şekerleme
Tatlı veya Bitter Çikolata
Sütlü Çikolatalı Şekerlemeler
Beyaz Çikolatalı Şekerleme
Çikolata Cipsi
  Daha Fazla Çikolata Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Kahve Dünyası Fındıklı Ham
Nestle Corn Flakes Çikolata
Ülker Dido Bitter Şeker İlavesiz
Reese's Nutrageous
Biscolata Stix Karamel Parçacıklı
Kinder Duo


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.