Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Eti

Burçak Fındık Ezmeli Kremalı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2109 kj
504 kcal
Yağ
26,00g
Doymuş Yağ
15,000g
Karbonhidratlar
51,00g
Şeker
25,00g
Fiber
4,2g
Protein
15,00g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 23 Kas 23 07:09 ÖÖ
%25
TGD*
(504 kal)
25% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%41)
 
Yağ (%47)
 
Protein (%12)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
504
Yağ
26g
Karb
51g
Prot
15g
100 g içinde 504 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %47 yağ, %41 karb, %12 prot.

Eti ile ilişkili Bisküvi:

Portakallı Bisküvi
Burçak Çörekotlu
Puf Pufi
Susamlı Bisküvi
Burçak Sultani Sütlü Çikolatalı
Burçak Kurabi Ay Çöreği İçi Dolgulu
  Daha Fazla Eti Bisküvi Ürünleri

Daha fazla Eti ürünleri:

Fındıklı Krema Dolgulu
Canga Cookie Karamel
Maximus
Canga White
Wafe'up Extra
  Bütün Eti ürünlerini göster

Başka türde Bisküvi :

Sade veya Ayran Bisküvi Hamuru (Düşük Yağ)
Sade veya Ayran Bisküvisi
Sade veya Ayran Bisküvisi (Kuru Karışım, Hazırlanan)
Peynirli Bisküvi
Tam Buğday Bisküvi
  Daha Fazla Bisküvi Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Ülker Portakallı Dilim Kek
Algida Classics Antep Fıstıklı
Patiswiss Bitter Çikolatalı Portakal Dilimi
Harras Soğuk Baklava
Algida Classics Vanilya
Magnum Euphoria


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.