Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

100 g

Et Haşlama

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
556 kj
133 kcal
Yağ
6,06g
Doymuş Yağ
1,926g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
2,517g
Çoklu Doymamış Yağ
0,729g
Karbonhidratlar
5,99g
Şeker
0,89g
Fiber
1,2g
Protein
13,34g
Sodyum
252mg
Kolesterol
48mg
Potasyum
263mg
Son Güncelleştirme: 12 May 20 08:32 ÖS
%7
TGD*
(133 kal)
7% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%19)
 
Yağ (%41)
 
Protein (%40)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
133
Yağ
6,06g
Karb
5,99g
Prot
13,34g
Et Haşlama (100 g) içinde 133 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %41 yağ, %18 karb, %40 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 133
1 porsiyon (240 g) 319
1 kase 319

İlişkili Dana Eti türleri:

Dana Şnitzel
Dana Eti
Dana Rosto
  Daha Fazla Dana Eti Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Et Haşlama için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Patates ve Sebzeli Sığır Eti Güveci (Havuç, Brokoli ve/veya Koyu Yeşil Yaprağı Da Dahil Olmak Üzere) Domates Sosu Içinde
Kuzu Eti
Haşlama
Domates Sosu İçinde Patates ve Sebzeli Sığır Eti Güveci
Et Suyu
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Saf Vegan Köfte Karışımı
Zeynel Et Köfte Pilav
Harras Dana Sulu Köfte
Anadolu Mutfağı Köfte Harcı
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Dana Hamburger Köfte
Porsi10 İçli Köfte


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.