Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Jöle (Tüm Tadlarda)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 yemek kaşığı
porsiyon başı
Enerji
211 kj
51 kcal
Yağ
0g
Doymuş Yağ
0,001g
Tekli Doymamış Yağ
0g
Çoklu Doymamış Yağ
0,001g
Karbonhidratlar
13,29g
Şeker
9,73g
Fiber
0,2g
Protein
0,03g
Sodyum
6mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
10mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%3
TGD*
(51 kal)
3% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%100)
 
Yağ (%0)
 
Protein (%0)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
51
Yağ
0g
Karb
13,29g
Prot
0,03g
Jöle (Tüm Tadlarda) (1 yemek kaşığı) içinde 51 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %0 yağ, %100 karb, %0 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 porsiyon (9 g) 24
1 tek paket 37
1 yemek kaşığı 51
100 g 266
1 kase 798

İlişkili Reçel türleri:

Şekeri Azaltılmış Jöle
Marmelat
Reçel, Konserve, Marmelat (Düşük Şeker)
Reçel Konserveleri
  Daha Fazla Reçel Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Fıstık Ezmesi ve Jöle
Süt (Tam Yağlı)
Sade Yoğurt (Tam Yağlı Süt)
Patates Püresi (Tam Yağlı Süt Eklenilmiş)
Patates Püresi (Tam Yağlı Süt ve Tereyağı Eklenilmiş)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Dana Hamburger Köfte
Uzman Kasap Dana Mini Burger Köfte
Porsi10 İçli Köfte
Orvital Organik Dana Kasap Köfte
Metro Chef Felafel
Privegi Pancarlı Sebze Köftesi


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.