Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk (Derisi Yenmeden))
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 kase, doğranmış
Enerji
1062 kj
254 kcal
Yağ
9,92g
Doymuş Yağ
2,731g
Tekli Doymamış Yağ
3,561g
Çoklu Doymamış Yağ
2,262g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
38,73g
Sodyum
551mg
Kolesterol
119mg
Potasyum
325mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%37)
Protein (%63)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
254
|
|
Yağ
9,92g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
38,73g
|
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk (Derisi Yenmeden)) (1 kase, doğranmış) içinde 254 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %37 yağ, %0 karb, %63 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 ince dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) |
13 |
1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
19 |
1 oz, kemikli, çiğ, derisiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
23 |
1 orta boy dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
26 |
1 oz, kemikleriyle birlikte (kemiği ve yağı alındıktan sonra elde edilen ürün) |
30 |
1 kübik inç, kemiksiz, derisi alınmış |
32 |
1 oz, kemiksiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün, derisi alınmış) |
34 |
1 oz, kemikli, pişmiş, derisiz (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) |
34 |
1 oz, kemiksiz, çiğ, derisiz (pişirildikten sonra elde edilen ürün) |
38 |
1 kalın dilim (yaklaşık 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
39 |
1 küçük parça (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
39 |
1 oz, kemiksiz (derisi alındıktan sonra elde edilen ürün) |
47 |
1 oz, kemiksiz, derisi olmayan |
53 |
1 orta boy parça (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
98 |
1 porsiyon (85 g) |
160 |
1 büyük parça (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
162 |
100 g |
188 |
1 kase, doğranmış |
254 |
1/2 tavuk (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
457 |
İlişkili Kızartılmış Tavuk türleri:
İlişkili Tavuk türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|