Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Kuru İncir

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 İncir
porsiyon başı
Enerji
198 kj
47 kcal
Yağ
0,18g
Doymuş Yağ
0,027g
Tekli Doymamış Yağ
0,03g
Çoklu Doymamış Yağ
0,066g
Karbonhidratlar
12,14g
Şeker
9,1g
Fiber
1,9g
Protein
0,63g
Sodyum
2mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
129mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%2
TGD*
(47 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%92)
 
Yağ (%3)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Kuru İncir Kuru İncir Kuru İncir
Fotoğrafları Görüntüle

Beslenme Özeti:

Kal
47
Yağ
0,18g
Karb
12,14g
Prot
0,63g
Kuru İncir (1 ) içinde 47 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %3 yağ, %92 karb, %5 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 İncir 47
1 porsiyon (50 g) 124
100 g 249

İlişkili İncir türleri:

İncir
  Daha Fazla İncir Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Kurutulmuş Meyve türleri:

Kuru Meyve Karışımı
Kurutulmuş Elma
Kuru Erik
Kurutulmuş Kızılcık
Kuru Kayısı
  Daha Fazla Kurutulmuş Meyve Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Amigo Kuru İncir
Tariş Kuru İncir
Carrefour Organik Kuru İncir
Çerezya Kuru İncir
Bahçeden Kuru İncir
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Bonfilet Kaşarlı Köfte
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Dana Hamburger Köfte
Gurumen İçli Köfte
Uzman Kasap Dana İzmir Köfte
Knorr Mercimek Köftesi
Harras Dana Sulu Köfte


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.