Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Sakız (Şekerli)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 adet
porsiyon başı
Enerji
41 kj
10 kcal
Yağ
0,01g
Doymuş Yağ
0,002g
Tekli Doymamış Yağ
0,003g
Çoklu Doymamış Yağ
0,005g
Karbonhidratlar
2,64g
Şeker
2,64g
Fiber
0,1g
Protein
0g
Sodyum
0mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
0mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%< 1
TGD*
(10 kal)
0% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%99)
 
Yağ (%1)
 
Protein (%0)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Sakız (Şekerli) Sakız (Şekerli) Sakız (Şekerli)
Fotoğrafları Görüntüle

Beslenme Özeti:

Kal
10
Yağ
0,01g
Karb
2,64g
Prot
0g
Sakız (Şekerli) (1 adet) içinde 10 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %1 yağ, %99 karb, %0 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 adet 10
1 adet 10
1 porsiyon (4 g) 10
100 g 247

İlişkili Sakız türleri:

Sakız
Sakız (Şekersiz)
  Daha Fazla Sakız Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Sakız (Şekerli) için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Çay Şekerli
Kurutulmuş Kızılcık (Şekerli)
Şekerli Kurabiyeler (Vanilya İçerir)
Şekerli Buzlu Dondurma
Ananas Parçaları (Şekerli, Dondurulmuş)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Patiswiss Bitter Çikolatalı Portakal Dilimi
Biscolata Stix Karamel Parçacıklı
Ülker Dido Gold Latte Keyfi
Ülker Yupo Kola
Algida Classics Antep Fıstıklı
Patiswiss Antep Fıstıklı Baklava Hurma Topları


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.