Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Sucuk

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 dilim
porsiyon başı
Enerji
167 kj
40 kcal
Yağ
3,55g
Doymuş Yağ
1,679g
Tekli Doymamış Yağ
1,489g
Çoklu Doymamış Yağ
0,197g
Karbonhidratlar
0,15g
Şeker
0,07g
Fiber
0g
Protein
1,82g
Sodyum
164mg
Kolesterol
8mg
Potasyum
23mg
Son Güncelleştirme: 12 May 20 12:38 ÖÖ
%2
TGD*
(40 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%2)
 
Yağ (%80)
 
Protein (%18)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Sucuk
 

Beslenme Özeti:

Kal
40
Yağ
3,55g
Karb
0,15g
Prot
1,82g
Sucuk (1 dilim) içinde 40 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %80 yağ, %1 karb, %18 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 dilim 40
1 porsiyon (30 g) 120
100 g 400

İlişkili Sosis türleri:

Kasaba Usülü Domuz Sosisi
Sığır Eti Sosisi
Taze Domuz Sosisi
İtalyan Sosis
Tavuk Sosisi
Hindi Sosisi
  Daha Fazla Sosis Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Sucuk

Bunlarada bakınız:

Sucuk için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Pınar Sucuk
Namet Sucuk
Cumhuriyet Evlik Sucuk
Dağhan Sucuk
Cumhuriyet Sucuk
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Ülker Oneo Çilek Aromalı Tatlandırıcılı Draje Sakız
Ülker Oneo Nane Aromalı Şekersiz Tatlandırıcılı Draje Sakız
First Sensations Karpuz Aromalı
Ülker Oneo Karpuz Aromalı Şekersiz Tatlandırıcılı Sakız
First Sensations Yeşil Nane Aromalı
First X-Fresh


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.