Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1 kase, kıyılmış

Yeşil Biber

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu: 1 kase, kıyılmış
 
porsiyon başı
Kilojul 126 kj
Kaloriler 30 kcal
Protein 1,28 g
Karbonhidrat 6,91 g
  Şeker 3,58 g
Yağ 0,25 g
  Doymuş Yağ 0,086 g
  Tekli Doymamış Yağ 0,012 g
  Çoklu Doymamış Yağ 0,092 g
Kolesterol 0 mg
Fiber 2,5 g
Sodyum 4 mg
Potasyum 261 mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07
%2
TGD*
(30 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%78)
 
Yağ (%7)
 
Protein (%15)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 

Beslenme Özeti:

Kal
30
Yağ
0,25g
Karb
6,91g
Prot
1,28g
Yeşil Biber (1 kase, kıyılmış) içinde 30 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %7 yağ, %79 karb, %15 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 yemek kaşığı 2
1 halka (7.5 cm çap, 0,6 cm kalınlığında) 2
10 çubuk 5
1 oz 6
1 küçük 15
1 kase, dilimlenmiş 18
100 g 20
1 orta boy (yaklaşık 7 cm uzunluğunda, 6,5 cm çap) 24
1 kase, kıyılmış 30
1 büyük (2-1/4 her 450 g başına, yaklaşık 9,5 cm uzunluğunda, 7.5 cm çap) 33
1 lb 91

İlişkili Biberler türleri:

Sarı Dolmalık Biber
Yeşil Acı Biber
Biber
Tatlı Kırmızı Biber
  Daha Fazla Biberler Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Sebze türleri:

Mantar
Kırmızı Domates
Soğanlar
Havuç
Marul
Ispanak
  Daha Fazla Sebze Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Yeşil Acı Biber (Konservelenmiş)
Kırmızı veya Arnavut Biberi
Biber ve Acı Sos
Karabiber
Muz Biberi
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.