Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Zeytinyağlı Biber Dolması

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1/2 adet
porsiyon başı
Enerji
813 kj
194 kcal
Yağ
10,22g
Doymuş Yağ
1,741g
Trans Yağ
0,036g
Tekli Doymamış Yağ
6,843g
Çoklu Doymamış Yağ
1,128g
Karbonhidratlar
21,45g
Şeker
1,84g
Fiber
1,4g
Protein
4,21g
Sodyum
411mg
Kolesterol
43mg
Potasyum
161mg
Son Güncelleştirme: 12 May 20 12:10 ÖS
%10
TGD*
(194 kal)
10% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%44)
 
Yağ (%47)
 
Protein (%9)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Zeytinyağlı Biber Dolması
 

Beslenme Özeti:

Kal
194
Yağ
10,22g
Karb
21,45g
Prot
4,21g
Zeytinyağlı Biber Dolması (1/2 adet) içinde 194 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %47 yağ, %44 karb, %9 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 130
1/2 adet 194
1 porsiyon (149 g) 194
1 kase 258

İlişkili Biber türleri:

Kırmızı veya Arnavut Biberi
Biber ve Acı Sos
Karabiber
  Daha Fazla Biber Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Biberler türleri:

Sarı Dolmalık Biber
Jalapeno
Yeşil Acı Biber
Biber
Yeşil Biber
Tatlı Kırmızı Biber
  Daha Fazla Biberler Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Dolma

Bunlarada bakınız:

Zeytinyağlı Biber Dolması için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Biber Dolması
Zeytinyağlı Patlıcan Dolması
Zeytinyağlı Kabak Dolması
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Kabak Çiçeği Dolması
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.