Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Herbalife

Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1498 kj
358 kcal
Yağ
9,20g
Karbonhidratlar
21,00g
Şeker
19,00g
Fiber
14,0g
Protein
39,00g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 15 Nis 22 04:52 ÖÖ
%18
TGD*
(358 kal)
18% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%26)
 
Yağ (%26)
 
Protein (%48)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Herbalife Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı Herbalife Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı Herbalife Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı
Fotoğrafları Görüntüle

Beslenme Özeti:

Kal
358
Yağ
9,2g
Karb
21g
Prot
39g
100 g içinde 358 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %26 yağ, %26 karb, %48 prot.

Herbalife ile ilişkili Protein Tozu:

Rebuild Endurance
Rebuild Strength
Protein Bar
Rebuild Strength
Pro-Boost

Daha fazla Herbalife ürünleri:

Cips
Çikolatalı Shake
Balık Yağı
Ahududu ve Beyaz Çikolata Aromalı Shake
RM ProMax
  Bütün Herbalife ürünlerini göster

Başka türde Protein Tozu :

Yemek Yerine Alınan Protein
Protein Takviyesi Tozu
Protein Tozu
  Daha Fazla Protein Tozu Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Namet Dana Jumbo Sosis
Lezita Sucuk
Banvit Acılı Barbekü Çeşnili Piliç Sosis
Lezita Piliç Uzun Sosis
Fümeci Et Çubuk
Fümeci Gravyerli Sosis


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.