Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Kaanlar

Lor Peyniri

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
598 kj
143 kcal
Yağ
6,50g
Doymuş Yağ
3,900g
Karbonhidratlar
5,00g
Şeker
5,00g
Fiber
0,0g
Protein
16,00g
Sodyum
1mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 12 Eyl 22 05:42 ÖÖ
%7
TGD*
(143 kal)
7% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%14)
 
Yağ (%41)
 
Protein (%45)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Kaanlar Lor Peyniri
 

Beslenme Özeti:

Kal
143
Yağ
6,5g
Karb
5g
Prot
16g
100 g içinde 143 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %41 yağ, %14 karb, %45 prot.

Kaanlar ile ilişkili Peynir:

Keçi Peyniri
Kolot Peyniri
Az Yağlı Beyaz Peynir
Trakya Beyaz Peynir
Az Yağlı Lor Peyniri
Tost Peyniri
  Daha Fazla Kaanlar Peynir Ürünleri

Daha fazla Kaanlar ürünleri:

Kırmızı Biber Dolgulu Yeşil Zeytin
Siyah Zeytin
Whey Protein
Proteinli Süt
Yarım Yağlı Tost Peyniri
  Bütün Kaanlar ürünlerini göster

Başka türde Peynir :

İsviçre Peyniri
Çedar Peyniri
Provolone Peyniri
Amerikan Peyniri
  Daha Fazla Peynir Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

First X-Fresh
Ülker Oneo Nane Aromalı Şekersiz Tatlandırıcılı Draje Sakız
First Sensations Karpuz Aromalı
First Sensations Yeşil Nane Aromalı
Ülker Oneo Çilek Aromalı Tatlandırıcılı Draje Sakız
Ülker Oneo Karpuz Aromalı Şekersiz Tatlandırıcılı Sakız


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.