Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

McDonald's

Patates Kızartması (Küçük)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon
porsiyon başı
Enerji
879 kj
210 kcal
Yağ
10g
Karbonhidratlar
29g
Şeker
0g
Protein
3g
Sodyum
380mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 27 Şub 14 09:14 ÖÖ
%10
TGD*
(210 kal)
10% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%53)
 
Yağ (%41)
 
Protein (%6)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 

Beslenme Özeti:

Kal
210
Yağ
10g
Karb
29g
Prot
3g
McDonald's Patates Kızartması (Küçük) bir porsiyonunda 210 vardır.
Kalori Dağılımı: %41 yağ, %53 karb, %6 prot.

McDonald's ile ilişkili Patates Kızartması:

Patates Kızartması (Orta)
Patates Kızartması (Büyük)
Patates Kizartmasi (Süper)
Hash Browns

Daha fazla McDonald's ürünleri:

Max Burger
McFlurry Toblerone
Böğürtlen Soslu Sundae
Quarter Pounder
Ketçap
  Bütün McDonald's ürünlerini göster

Başka türde Patates Kızartması:

Fransız Kızarmış Patates (Parça Süzme Peyniri , Ortalama Kızarmış, Dondurulmuş)
Derin Yağda Kızartılmış Patates Kızartması (Donmuş Olandan)
Fransız Patates Kızartması
  Daha Fazla Patates Kızartması Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 x 1 porsiyon
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Arby's Curly Fries (Medium)
Burger King Chicken Fries (9'Li)
Burger King Patates (Büyük Boy)
McDonald's Patates Kızartması (Orta)
Burger King Mini BBQ
KFC Patates Kızartması


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2019 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.