Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
5 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
15 dakika
Pişirme Süresi:
15 dakika
Öğün türü:
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Kahvaltı
Öğle Yemeği
Aperatifler
Yan Öğünler
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: dyg82

Ketojenik Lavaş

Günün herhangi bir saatinde glutensiz ekmek.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Kuru malzemeleri bir kapta karıştırın, ardından yağ ve 240 ml kaynar su ekleyin.
  2. Soğuduktan sonra karışımı iki yağlı kağıt arasına yayın. Yuvarlak şekillendirici kullanarak kesin.
  3. Hafif yağlanmış tavada 2-3 dakika pişirin.
8 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 


     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ekmekler ve Unlu Mamüller Kahvaltı Öğle Yemeği Aperatifler Yan Öğünler

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: cceyhan77
Kolay, lezzetli ve sağlıklı bir yaz salatası.
üye tarafından: yaprakatansay
Ketojenik beslenenler için uygun.
üye tarafından: bahar.ka
Güzel kokulu, lezzetli ve düşük kalorili tarif.
üye tarafından: ygmr cngz
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Ketojenik Lavaş bir porsiyonunda 121 vardır.
Kalori Dağılımı: %76 yağ, %18 karb, %6 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
505 kj
121 kcal
Yağ
9,45g
Doymuş Yağ
2,332g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
5,91g
Çoklu Doymamış Yağ
0,852g
Karbonhidratlar
5,03g
Şeker
2,32g
Fiber
2,9g
Protein
1,79g
Sodyum
6mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
254mg
%6
TGD*
(121 kal)
6% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%18)
 
Yağ (%76)
 
Protein (%6)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.