Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Ülker

Altınbaşak Tahıl Cipsi

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1862 kj
445 kcal
Yağ
18,00g
Doymuş Yağ
8,700g
Karbonhidratlar
60,00g
Şeker
4,60g
Fiber
6,2g
Protein
8,20g
Sodyum
2mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 18 Nis 24 06:50 ÖÖ
%22
TGD*
(445 kal)
22% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%55)
 
Yağ (%37)
 
Protein (%8)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
445
Yağ
18g
Karb
60g
Prot
8,2g
100 g içinde 445 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %37 yağ, %55 karb, %8 prot.

Ülker ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Dankek Lokmalık Havuçlu Tarçınlı
Yupo Kola
8 Kek Orman Meyveli
Bisküvili Çikolata
Coco Star Crisp
Dankek Magma Çikolatalı
  Daha Fazla Ülker Atıştırmalıklar Ürünleri

Daha fazla Ülker ürünleri:

Dankek Tam Tahıllı Kek
Limonlu Krema Dolgulu ve Beyaz Çikolatalı Bisküvi
Çokonat Krem
O'lala Sufle Frambuazlı
Dido Bitter Şeker İlavesiz
  Bütün Ülker ürünlerini göster

Başka türde Atıştırmalıklar :

Kraker
Patates Cipsi
Havaya Patlayan Patlamış Mısır
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Nusspo Portakallı Kakaolu Fındık Kreması
Sek %18 Yağlı Krema
Harras Karamelize Bisküvi Kreması
Carrefour Krema
Sütaş Yemeklik Krema
Dr. Oetker Yüksek Proteinli Bardakta Puding (Çilekli)


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.