Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Pınar

Protein Vanilya Aromalı Laktozsuz Süt

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 ml
porsiyon başı
Enerji
197 kj
47 kcal
Yağ
0,30g
Doymuş Yağ
0,200g
Karbonhidratlar
5,80g
Şeker
5,80g
Protein
5,20g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 18 Şub 21 12:41 ÖÖ
%2
TGD*
(47 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%49)
 
Yağ (%6)
 
Protein (%45)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Pınar Protein Vanilya Aromalı Laktozsuz Süt
 

Beslenme Özeti:

Kal
47
Yağ
0,3g
Karb
5,8g
Prot
5,2g
100 ml içinde 47 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %6 yağ, %50 karb, %45 prot.

Pınar ile ilişkili Süt:

%60 Az Yağlı Süt
Yağlı Süt
Protein Süt Kahveli
Protein Yer Fıstığı & Muz Aromalı Laktozsuz Süt
Protein Kakaolu Süt
Pipetto
  Daha Fazla Pınar Süt Ürünleri

Daha fazla Pınar ürünleri:

Kurutulmuş Domatesli Labne
Klasik Dana Sucuk
Cheddarlı Krem Peynir
Denge Probiyotik Yoğurt
İllaki Dana Misket Köfte
  Bütün Pınar ürünlerini göster

Başka türde Süt :

%2 Yağlı Süt
Süt (Yağsız)
Düşük Yağlı Süt
Süt
%1 Yağlı Süt
Tam Yağlı Süt
  Daha Fazla Süt Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 ml
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

İçim Fit Yüksek Proteinli Kakaolu Süt
Burger King Sütaş Sade Süt (200ml)
Dost Mango ve Ananas Aromalı Pastörize Süt
McDonald's Happy Meal Chicken McNuggets
Mis Çilekli Kefir
Milka Kakaolu Fındık Ezmesi


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.