Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

XRoll

Finger Bisküvi

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1858 kj
444 kcal
Yağ
12,90g
Doymuş Yağ
6,400g
Trans Yağ
0,100g
Karbonhidratlar
73,90g
Şeker
22,90g
Protein
7,20g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 15 Şub 21 02:10 ÖS
%22
TGD*
(444 kal)
22% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%67)
 
Yağ (%26)
 
Protein (%7)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
444
Yağ
12,9g
Karb
73,9g
Prot
7,2g
100 g içinde 444 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %26 yağ, %67 karb, %7 prot.

XRoll ile ilişkili Bisküvi:

Rulo Gofret
Susamlı Bisküvi
Karao
Orman Meyveli & Fındıklı Kurabiye
Mozaik Bisküvi
Kakaolu Kremalı Sandviç Bisküvi
  Daha Fazla XRoll Bisküvi Ürünleri

Daha fazla XRoll ürünleri:

Bitter Çikolatalı Gofret
Dolgulu Bisküvi
Premium Çikolatalı Gofret
Beyaz Çikolatalı Gofret
  Bütün XRoll ürünlerini göster

Başka türde Bisküvi :

Sade veya Ayran Bisküvi Hamuru (Düşük Yağ)
Sade veya Ayran Bisküvisi
Tam Buğday Bisküvi
Peynirli Bisküvi
Sade veya Ayran Bisküvisi (Kuru Karışım, Hazırlanan)
  Daha Fazla Bisküvi Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Maggi Et Bulyon
Knorr Kelle Paça Çorbası
Zel İlikli Kemik Suyu
Knorr Kemik İlik Suyu
Köfteci Yusuf İlikli Kemik Suyu
Fide Paça + İlilki Kemik Suyu Jöle Kıvamında


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.