Hazırlık Süresi: 10 dakika
Pişirme Süresi: 40 dakika
Öğün türü:
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Kahvaltı
Aperatifler
Değerlendirme:
Henüz değerlendirilmedi.
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
üye tarafından: bcclskn
Ketojenik Ekmek
Yumuşak, basit ve sağlıklı.
Malzemeler
Talimatlar
- Tohumlar hariç tüm malzemeleri karıştırın.
- Parşömen kağıdı ile bir kek kalıbına dökün ve tohumları süsleyin.
- 175 °C'de 40 dakika altın rengi olana kadar pişirin.
1 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Kahvaltı
Aperatifler
En Yeni Yemek Tarifleri
Çiğnenen, lezzetli ve düşük karbonhidratlı kahvaltı veya atıştırmalık olarak.
|
Kolay, tatlı ve lif açısından zengin tarif.
|
Kolay, yumuşak ve hızlı yemek tarifi.
|
Ketojenik beslenenler için uygun.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Ketojenik Ekmek bir porsiyonunda 168 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %80 yağ, %2 karb, %18 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
701 kj
168 kcal
Yağ
14,48g
Doymuş Yağ
3,163g
Tekli Doymamış Yağ
0,693g
Çoklu Doymamış Yağ
0,248g
Karbonhidratlar
0,84g
Şeker
0,55g
Fiber
1,8g
Protein
7,36g
Sodyum
300mg
Kolesterol
77mg
Potasyum
24mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%2)
Yağ (%80)
Protein (%18)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|