Hazırlık Süresi: 5 dakika
Pişirme Süresi: 10 dakika
Öğün türü:
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
Ev yapımı tam buğday lavaş.
Malzemeler
Talimatlar
- Un su ve tuzu karıştır hamur elde et.
- İnce yuvarlak bir şekilde aç.
- Tavanın her iki tarafını da toplamda yaklaşık 5 ila 10 dakika pişirin.
1 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Ekmekler ve Unlu Mamüller
En Yeni Yemek Tarifleri
Kolay, tatlı ve lif açısından zengin tarif.
|
Kabarık, lezzetli ve düşük kalorili tarif.
|
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
|
Kolay kahvaltı veya atıştırmalık.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Lavaş bir porsiyonunda 68 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %5 yağ, %80 karb, %15 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
283 kj
68 kcal
Yağ
0,37g
Doymuş Yağ
0,064g
Tekli Doymamış Yağ
0,046g
Çoklu Doymamış Yağ
0,156g
Karbonhidratlar
14,51g
Şeker
0,08g
Fiber
2,4g
Protein
2,74g
Sodyum
53mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
81mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%80)
Yağ (%5)
Protein (%15)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|