Hazırlık Süresi: 20 dakika
Pişirme Süresi: 25 dakika
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
Bu muz ekmeği nemli ve ufalanan yumuşaktır.
Malzemeler
Talimatlar
- Muzu çatal yardımıyla bir kasede ezin. Yumurta ve vanilya şekerini ekleyin.
- Kalan malzemeleri ekleyin. Pürüzsüz olana kadar karıştır.
- Yağlı kağıt serilmiş kalıba dökün. İsterseniz üstleri ekleyin.
- Önceden ısıtılmış fırında 15-25 dakika pişirin.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Tatlılar
En Yeni Yemek Tarifleri
Kolay kahvaltı veya atıştırmalık.
|
Yaz için serinletici bir yemek.
|
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
|
Tatlı, lezzetli ve yapımı kolay.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Muzlu Yulaf Ekmeği bir porsiyonunda 129 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %32 yağ, %57 karb, %12 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
541 kj
129 kcal
Yağ
4,74g
Doymuş Yağ
2,546g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
1,026g
Çoklu Doymamış Yağ
0,6g
Karbonhidratlar
18,97g
Şeker
8,75g
Fiber
1,7g
Protein
3,92g
Sodyum
26mg
Kolesterol
70mg
Potasyum
199mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%56)
Yağ (%32)
Protein (%12)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|