ℳ𝓊𝓇𝒶𝓉- Günlüğü, 24 Şub 19

853 kcal.
Fat. 44 gr.
Carb. 48,05 gr.
Prot. 65,52 gr.

2077 kcal Yağ: 133,42g | Prot: 148,59g | Karb: 74,72g.   Kahvaltı: Yumurta, Salatalık, Domatesler, Bahçıvan Çeçil Peyniri , Zeytin, İçim Süzme Peynir, Torku Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri, Polonez Sucuk, Namet Pastırma. Öğle Yemeği: Dana Eti, Soğanlar, Sızma Zeytinyağı, Tatlı Kırmızı Biber, Salça, Pişmiş Brokoli (Pişirilirken Yağ Eklenmemiş), Sızma Zeytinyağı, Kebir Tereyağ, Tatlı Patates (Kabuksuz, Pişmiş, Haşlanmış), Torku Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri, Domatesler, Tatlı Kırmızı Biber, Yeşil Biber, Antrikot. Aperatifler/Diğer: Şekersiz Türk Kahvesi, Kabuklu Yer Fıstığı (Kabuk Yenilmeden). devamı için...

150 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Ellerine sağlık Murat süper görünüyor afiyet olsun 👍 
24 Şub 19 üye tarafından: _amimad_
Çok sağol Özgür, teşekkürler... Basmati de su ölçüsünü nasıl ayarlıyorsun?Daha önce hiç tüketmedim,niyetliyim şu sıralar denemeye.Püf noktası var mıdır? 
24 Şub 19 üye tarafından: ℳ𝓊𝓇𝒶𝓉-
Açıkçası 1 e 2 olacak şekilde su koyuyorum ama nedense herkeste uymayabiliyor anlayamadım neden olduğunu :) Bende olurken başka birisi lapa oldu diyebiliyor kendine göre ölçüyü bulursun ama 1-2 denemede  
24 Şub 19 üye tarafından: _amimad_
Ben normal pirinci ıslatıyorum önceden...Netten baktım şimdi evet ıslatılarak yapılabiliyormuş😁.O zaman ölçü 1’e 1,5... Marka farkediyor mu peki? 
24 Şub 19 üye tarafından: ℳ𝓊𝓇𝒶𝓉-
Aynen bende önceden ıslatıyorum ama sadece yıkamak amaçlı su tutuyorum. Su da bekletmiyorum yani. Marka olarak yayla ve reis markalar iyi içerik olarak. Şeker miktarları yok denecek kadar az diye biliyorum. Migrosta satılan Noba diye bir marka var onda şeker oranı çok yüksek. 
24 Şub 19 üye tarafından: _amimad_
Bunu öğrendiğim iyi oldu,sağolasın... 
24 Şub 19 üye tarafından: ℳ𝓊𝓇𝒶𝓉-
Rica ederim ne demek Murat 
24 Şub 19 üye tarafından: _amimad_
Afiyet olsun murat. erkeklerin pilav pisirme konusunda konusmalari cok hos ya valla MaşaALLAH boyle becerekli erkeklere:)  
24 Şub 19 üye tarafından: ELBii
Teşekkürler Elbii :) 
24 Şub 19 üye tarafından: ℳ𝓊𝓇𝒶𝓉-

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


ℳ𝓊𝓇𝒶𝓉- Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.