elvedakilolara Günlüğü, 05 Ağu 16

Sürekli bugün başlayacağım diyip akşamına bozuyorum rejimi, spor için dışarı çıkacak vaktim de yok. Dün gittim evde kullanabileceğim bir spor aleti aldım, merdiven çıkıyormuş etkisi yaratıyor işe yarayacak gibi duruyor zira 5 dakika zor yaptım epey terledim. Bakalım bu motivasyon sağlayacak mı.

9 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Stepper mi aldınız. Bende de var o ama sanki çok etkili değil gibi... şimdilik spor salonunda çalışmaya başladım. Bir kenarda duruyor stepperim. Kışın kullanmayı düşünüyorum. Evde spor yapmak istiyorsanız jillian micheals 30shred Dayı ve onun öncesinde leslie ile yürüyüş öneririm. Salon üyeliğim bitince öyle yapacağım ben de..... geleceği hayal edin hiç olmayan bir kıyafetinizi varsa onu gözünüzün önüne aaın, ama hergün görebileceğiniz bir yer olsun, insanı öyle hırslandırıyor ki. Ben 36beden bir pantolon astım misal giyicem seni oğlumm diyorum her gördüğümde. Sonra hırslanıyorum. :) bunlar küçük ama etkili oyunlar :) 
05 Ağu 16 üye tarafından: figenious
Küçük gelen pantoloblarımı çıkardım astım dolaba, seviyorum onları tekrar benim olacaksınız diyorum. Stepper aldım işe yarayacak gibi, hiç yapmamaktan iyidir en azından. Bir de yadiklerime dikkat edebilsem olacak bu iş. 
05 Ağu 16 üye tarafından: elvedakilolara
Spora ağırlık verin her türlü zayıflarsınız ben koşu yapıyorum sizede tavsiye ederim 
05 Ağu 16 üye tarafından: Eyvallah_Burak
Youtube'da blogilates diye bir pilates kanalı var, diğer pilates videolarından farklı olarak pilates hocası çok cana yakın ve konuşuyor hep motive ediyor. Yaklaşık 1 yıldır oradan karışık workout'lar uyguluyorum, hem etkili hem de sıkılmıyorum 😁 Herkese tavsiye ediyorum ☺️ 
05 Ağu 16 üye tarafından: ravenclawstimelady
Zaten çoğu video 10dkdan daha az olduğundan hızlıca yaparsınız, sıkılmazsınız kolay kolay. Vaktiniz varsa diğer videolardan açıp 30-40dakika da pilates yapabilirsiniz, aceleniz varsa 5dklık da var ondan çok hoşuma gidiyor üşenince :D 
05 Ağu 16 üye tarafından: ravenclawstimelady

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


elvedakilolara Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.