sonfeyz Günlüğü, 14 Eyl 16

dayanamadim yine bi tarif denemesi hurmali kakaolu kek ?

7 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Biri tarçınlı browni yapsın lütfen lütfen  
14 Eyl 16 üye tarafından: katy's mother
Araştıracağım canım ;)) 
14 Eyl 16 üye tarafından: sonfeyz
Diyeti bırakıp gün yapıcaz bu gidişle :) Çi köfteler benden. 
14 Eyl 16 üye tarafından: ManlyMacho
Sekersiz kek kurabiye denemeleri yapiyorum alisilldik keklerden biktim... bi tepsiyi oturup yemedikten sonra bana bisi olmuyo sorun yok yani...diyet yapmiyorum ama gozumu de doyurmaya calismiyorum... herseyden yeterli miktarda yedikten sonra bence sorun yok. Herkes bedenini bilir ve neyin iyi geldigini deneyerek bulur... denemelerim devam edecek😂😁 
14 Eyl 16 üye tarafından: sonfeyz
Şeker yerine hiç Stevia denediniz mi, saksıda yetiştirebileceğiniz arsız bir bitki, yapraklarını sıcak suda bekletince şekerli tadı suya geçiyor. Geçen kardeşim reyhanla ve limonla birlikte güzel bir limonata yapmıştı. Baya güzel olmuştu. İnsülin salınımına da yol açmıyor.  
14 Eyl 16 üye tarafından: ManlyMacho
😳😳😳😳 😍😍😍😍😍😍 
14 Eyl 16 üye tarafından: Agile-girl
Ooo Sonfeyz hanımcımm yine marifetlerinizi konuşturmuşsunuz efenimm :D Afiyet olsun canım gayet sağlıklı ve az yedikten sonra hiç kilo da yapmayacak sağlıklı bir atıştırmalık.. Ellerine sağlık iki gözüm ;) 
14 Eyl 16 üye tarafından: Tombik55
Tombiliğim ya ben yemekten değil de yapmaktan hoşlanıyorum buna karar verdim. :) güzel olanları defterime kaydediyorum sevdiklerim doğal tatlar pastaneme gelirse ikram ederim diye birikim yapıyorum... :) 
14 Eyl 16 üye tarafından: sonfeyz
ManlyMacho; steviayı duydum hatta eşime tozunu vermişti biri evde duruyordu ama o zaman hamileydim tadına bakmaya çekindim bitkisel olduğu için şimdi nerde ne oldu bilmiyorum...denenebilir illa ki faydası vardır...bunu bi araştırayım sağ olun :) 
14 Eyl 16 üye tarafından: sonfeyz
En sağlıklı iki tatlandırıcıdan biri.  
14 Eyl 16 üye tarafından: ManlyMacho
Tombilik ne kızz ahhahhaha😂😂😂😂😂😂 Ayy çok güldümm yanaklarım acıdı 😱 en güzelini yapıyorsun canikom , inşallah bir gün kısmet olursa ben de bir beş çayına uğrarım sana, o güzelim tat pastanenden geçerim belki kim bilir 😊☺️ 
14 Eyl 16 üye tarafından: Tombik55

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


sonfeyz Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.