gmzksc Günlüğü, 27 Nis 17

Günaydın...☀️ Limonlu su ile güne merhaba☺️

845 kcal Yağ: 31,11g | Prot: 41,09g | Karb: 103,39g.   Kahvaltı: Arı Grissini Light, Haşlanmış Yumurta, Haşlanmış Yumurta. Öğle Yemeği: Bulgur (Pişmiş), Güneşoğlu Ayran, Kıymalı Kabak Yemeği. Akşam Yemeği: Tarhana Çorbası. Aperatifler/Diğer: Yeşil Erik, Yeşil Erik, Çilek, Şekersiz Türk Kahvesi. devamı için...

29 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Merhaba, şevkinizi kaçırmayayım ama internette bir doktorun yazısını okudum sonra da bu paylaşımınızı görünce belki ilginizi çeker diye paylaşayım istedim. Çünkü ben de sizin gibi limonlu su, sirkeli su ile falan güne başladığım zamanlar oluyor.. İçinde Limonlu Su diye başlık var yazının.. https://www.fitekran.com/metabolizma-hizi-rehberi-metabolizma-nasil-hizlandirilir/ 
27 Nis 17 üye tarafından: ShyRain
İlginize çok teşekkür ederim. Limonlu su nerede geçiyor göremedim:( Zararı nedir peki özetler misiniz? 
27 Nis 17 üye tarafından: gmzksc
Zararı değil de faydası yok sadece lezzeti için içiyorsanız için başkada faydası yok demiş , ne umutlarla içiyordum metabolizmami hizlandirsin falan diye ;) 
27 Nis 17 üye tarafından: ShyRain
Metabolizma değilde, daha çok sağlık açısından tüketiyorum ben, güne daha enerjik başlamamı sağlıyor. Belkide psikolojik olarak kendimi tatmin ediyorumdur. :) 
28 Nis 17 üye tarafından: gmzksc
çok iyi gerçekten de, ben limona ve ekşi elmaya bayılırım (Grany Simith elmayı, ekşi sevenler için tavsiye ederim, bol sulu ve ekşili süper birşey) 
28 Nis 17 üye tarafından: ilhamigs

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


gmzksc Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.