Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Ülker

Peynirli Çubuk Kraker

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1887 kj
451 kcal
Yağ
15,00g
Doymuş Yağ
7,300g
Karbonhidratlar
67,00g
Şeker
12,00g
Fiber
2,0g
Protein
9,60g
Sodyum
2800mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 03 Ara 21 02:01 ÖS
%23
TGD*
(451 kal)
23% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%60)
 
Yağ (%31)
 
Protein (%9)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
451
Yağ
15g
Karb
67g
Prot
9,6g
100 g içinde 451 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %31 yağ, %61 karb, %9 prot.

Ülker ile ilişkili Kraker:

Krispi Peynirli
Taç Kraker
Kepekli Grissini
Mavi Yeşil Light Çubuk Kraker
Hanımeller Çokodolu
Altınbaşak Light Mısır Ve Pirinç Çıtırı
  Daha Fazla Ülker Kraker Ürünleri

Daha fazla Ülker ürünleri:

Biskrem Limonlu Beyaz Çikolatalı
Dankek Lokmalık Havuçlu Tarçınlı
Limonlu Krema Dolgulu ve Beyaz Çikolatalı Bisküvi
Yupo Kola
Halley Mini
  Bütün Ülker ürünlerini göster

Başka türde Kraker :

Peynirli Kraker
Buğday Kraker
Tuzlu Kraker
Tam Buğday Kraker
  Daha Fazla Kraker Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Heynut Coconut Fıstık Ezmesi
Carrefour Yer Fıstığı Ezmesi %93
Bahs Sade Fıstık Ezmesi
Heynut Hindistan Cevizli Fıstık Ezmesi
Nutbari Yer Fıstığı Ezmesi (Sürülebilir)
Migros %100 Yer Fıstığı Ezmesi


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.