Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Bahçıvan

Light Kaşar Peyniri

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1046 kj
250 kcal
Yağ
10,00g
Karbonhidratlar
3,10g
Protein
28,00g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 21 Nis 15 03:26 ÖÖ
%12
TGD*
(250 kal)
12% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%6)
 
Yağ (%42)
 
Protein (%52)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
250
Yağ
10g
Karb
3,1g
Prot
28g
100 g içinde 250 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %42 yağ, %6 karb, %52 prot.

Bahçıvan ile ilişkili Kaşar Peyniri:

Eski Kaşar
Light Dilimli Tost Peyniri
Laktozsuz Dilimli Tost Peyniri
Taze Kaşar Peyniri
Dilimli Tost Peyniri
Tost Peyniri
  Daha Fazla Bahçıvan Kaşar Peyniri Ürünleri

Bahçıvan ile ilişkili Peynir:

Dilimli Burger Peyniri
Hellim Peyniri
Bembeyaz Suzme Peynir
Grana Padano
Dil Peyniri
Örgü Peyniri
  Daha Fazla Bahçıvan Peynir Ürünleri

Başka türde Kaşar Peyniri :

Provolone Peyniri
  Daha Fazla Kaşar Peyniri Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Peynir :

İsviçre Peyniri
Amerikan Peyniri
Çedar Peyniri
  Daha Fazla Peynir Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Superfresh Tereyağlı Milföy Hamuru
Bolca Milföy Hamuru
Starbucks Çikolatalı Kruvasan
Feast Fındık Kremalı Bademli Berliner
Starbucks 3 Lezzetli Focaccia
Feast Frambuaz Aromalı Berliner


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.