Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Bahs

Banana Chocolate Protein Bar

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1703 kj
407 kcal
Yağ
11,10g
Doymuş Yağ
4,000g
Karbonhidratlar
48,90g
Şeker
37,80g
Fiber
6,7g
Protein
22,20g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 26 Şub 24 08:12 ÖÖ
%20
TGD*
(407 kal)
20% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%51)
 
Yağ (%26)
 
Protein (%23)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
407
Yağ
11,1g
Karb
48,9g
Prot
22,2g
100 g içinde 407 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %26 yağ, %51 karb, %23 prot.

Bahs ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Cookies Dream
High Protein Bar Chocolate Brownie
Peanut Butter Chocolate Protein Bar
High Protein Bar Caramel Candy
High Protein Bar Lemon Cheesecake
Sade Fıstık Ezmesi
  Daha Fazla Bahs Atıştırmalıklar Ürünleri

Daha fazla Bahs ürünleri:

Yulaf Ezmesi
Rice Cream
Chocolate Brownie Protein Powder
Berry Cheesecake Protein Tozu
Çikolatalı Fıstık Ezmesi
  Bütün Bahs ürünlerini göster

Başka türde Atıştırmalıklar :

Havaya Patlayan Patlamış Mısır
Patates Cipsi
Kraker
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Berrak Pancar Turşusu
Yurt Soyulmuş Haşlanmış Kırmızı Pancar
Kühne Pancar Turşusu
Vatan Pancar Turşusu
Kühne Kurutulmuş Pancar
Tat Kırmızı Pancar Turşusu


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.