Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Bim

Kadife Tatlısı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1644 kj
393 kcal
Yağ
19,30g
Doymuş Yağ
6,500g
Karbonhidratlar
49,70g
Şeker
24,00g
Protein
5,00g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 20 Ağu 23 06:46 ÖÖ
%20
TGD*
(393 kal)
20% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%51)
 
Yağ (%44)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
393
Yağ
19,3g
Karb
49,7g
Prot
5g
100 g içinde 393 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %44 yağ, %51 karb, %5 prot.

Bim ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Gof Gof
Jelly Party Sour Mix
Startop
Susamlı Bisküvi
Tiramisu
Orvega Şekersiz Bitter Çikolata Kaplı Bademli ve Portakallı Bar
  Daha Fazla Bim Atıştırmalıklar Ürünleri

Bim ile ilişkili Tatlılar:

Kazandibi
Holland Caramel Waffles
Kral Tatlısı

Başka türde Atıştırmalıklar :

Havaya Patlayan Patlamış Mısır
Kraker
Patates Cipsi
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Tatlılar :

Çikolatalı Kek
Çikolatalı Parçalı Kurabiye
Pekan Pastası
Çikolatalı Pasta (Sert Çikolata Kaplamalı)
Dondurma
Elmalı Turta
  Daha Fazla Tatlılar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Aytaç Şipşak Piliç Füme
Apikoğlu Dana Napoli Salam
Polonez Piliç Salam Aç Aç Ye
Danet Dana Jambon
Keskinoğlu Piliç Salam
Danet Hindi Salam


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.