Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Burger King

Elmalı Tatlı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon
porsiyon başı
Enerji
1882 kj
450 kcal
Yağ
19,63g
Karbonhidratlar
64,48g
Protein
2,99g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 17 Mar 24 11:17 ÖS
%22
TGD*
(450 kal)
22% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%57)
 
Yağ (%40)
 
Protein (%3)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
450
Yağ
19,63g
Karb
64,48g
Prot
2,99g
1 porsiyon içinde 450 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %40 yağ, %58 karb, %3 prot.

Burger King ile ilişkili Tatlılar:

Çikolata Dolgulu Kornet
Böğürtlenli Mini Sundae
Böğürtlenli Sundae
Kornet Külah
Çikolatalı King Sundae
Karamelli King Sundae
  Daha Fazla Burger King Tatlılar Ürünleri

Daha fazla Burger King ürünleri:

Mini Acı Hardal Sos
Mini Chili Cheese Sos
Mini Trüflü Mayonez
Mini Buffalo
Mini Sarımsaklı Mayonez
  Bütün Burger King ürünlerini göster

Başka türde Tatlılar :

Çikolatalı Kek
Çikolatalı Parçalı Kurabiye
Pekan Pastası
Elmalı Turta
Çikolatalı Pasta (Sert Çikolata Kaplamalı)
Dondurma
  Daha Fazla Tatlılar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 x 1 porsiyon
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

COSBY Dynaegg
Pakmaya Bitter Pul Çikolata
Swiss Alps Sütlü Çikolata
Beyoğlu Gala Cream Peanut
Kelly's Fitness Club Granola Antep Fıstık-Beyaz Çikolata
Ozmo Parmak Çikolata


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.