Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Eti

Bisküvi Parçacıklı Sütlü Çikolata

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2268 kj
542 kcal
Yağ
32,00g
Doymuş Yağ
20,000g
Trans Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
54,00g
Şeker
48,00g
Fiber
3,6g
Protein
8,80g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 11 Ağu 23 08:54 ÖÖ
%27
TGD*
(542 kal)
27% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%40)
 
Yağ (%53)
 
Protein (%7)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
542
Yağ
32g
Karb
54g
Prot
8,8g
100 g içinde 542 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %53 yağ, %40 karb, %7 prot.

Eti ile ilişkili Çikolata:

Hoşbeş Çikolatalı Gofret
Petito Mini
Petito Pops
Fırından Pasta
İçibol %27 Antep Fıstıklı Çikolata
Gold Karamelize Beyaz Çikolata
  Daha Fazla Eti Çikolata Ürünleri

Daha fazla Eti ürünleri:

Eti Pop Kek Frambuaz Soslu Beyaz Kaplamalı Kek
Burçak Şeker İlavesiz
Crax Mevsim Yeşillikli ve Yoğurtlu
Popkek Popgpt
Fındıklı Krema Dolgulu
  Bütün Eti ürünlerini göster

Başka türde Çikolata :

Tatlı veya Bitter Çikolata
Çikolata Cipsi
Yarı Şekerli Çikolatalı Şekerleme
Beyaz Çikolatalı Şekerleme
Sütlü Çikolatalı Şekerlemeler
  Daha Fazla Çikolata Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Aro Dondurulmuş Karnabahar
Superfresh Kış Türlüsü
Superfresh Karnabahar
Metro Chef Dondurulmuş Sebze


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.