Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Sığır Köri

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 kase
porsiyon başı
Enerji
1817 kj
434 kcal
Yağ
30,59g
Doymuş Yağ
6,804g
Tekli Doymamış Yağ
14,035g
Çoklu Doymamış Yağ
7,533g
Karbonhidratlar
13,69g
Şeker
6,44g
Fiber
2,8g
Protein
27,59g
Sodyum
1300mg
Kolesterol
61mg
Potasyum
906mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%22
TGD*
(434 kal)
22% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%12)
 
Yağ (%63)
 
Protein (%25)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
434
Yağ
30,59g
Karb
13,69g
Prot
27,59g
Sığır Köri (1 kase) içinde 434 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %63 yağ, %12 karb, %25 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 184
1 porsiyon (177 g) 326
1 kase 434

İlişkili Köriler türleri:

Köri Sosu (Kuru, Kurutulmuş)
Tavuk Köri
Köri Tozu
Kuzu Köri
  Daha Fazla Köriler Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Sığır Eti türleri:

Biftek
Kıyma
Rozbif
Salamura Edilmiş Sığır Eti
Yağsız Kıyma
Sığır Eti
  Daha Fazla Sığır Eti Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Sığır Üst Filetosu (0.3 cm Yağ İçeren)
Sığır Üst Beli (0.5 cm Yağ İçeren)
Sığır Üst Bel (0.3 cm Yağ İçeren)
Sığır Kıyması (%90 Yağsız/ %10 Yağ)
Sığır Kıyması (%70 Yağsız/ %30 Yağ)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Kent Çikolatalı Topping Sos
Rioba Çikolata Aromalı Şurup
Kent Pancake & Waffle Syrup


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.