Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Knorr

Valide Sultan Çorbası

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 ml
porsiyon başı
Enerji
126 kj
30 kcal
Yağ
0,75g
Doymuş Yağ
0,200g
Karbonhidratlar
5,00g
Şeker
0,60g
Fiber
0,2g
Protein
1,00g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 09 Nis 14 10:13 ÖÖ
%2
TGD*
(30 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%65)
 
Yağ (%22)
 
Protein (%13)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Knorr Valide Sultan Çorbası
 

Beslenme Özeti:

Kal
30
Yağ
0,75g
Karb
5g
Prot
1g
100 ml içinde 30 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %22 yağ, %65 karb, %13 prot.

Knorr ile ilişkili Çorbalar:

Mantarlı Kuskuslu Tavuk Çorbası
Şehriyeli Tavuklu Domates Çorbası
Kelle Paça Çorbası
Dana Gerdanlı Düğün Çorbası
Siyez Bulgurlu Terbiyeli Tavuk Çorbası
Dövme Buğdaylı Domates Çorbası
  Daha Fazla Knorr Çorbalar Ürünleri

Daha fazla Knorr ürünleri:

Etsiz Çiğ Köfte
Mercimek Köftesi
Şehriyeli Tavuk Çorbası
Napoliten Makarna Sosu
Şinitzel Pane Harcı
  Bütün Knorr ürünlerini göster

Başka türde Çorbalar :

Tavuk Çorbası
Sebze Çorbası (Konservelenmiş, Konsatre)
Domates Çorbası
  Daha Fazla Çorbalar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 ml
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Tarabya Rende Mozzarella
Superfresh Mozzarella Peyniri Çubukları
Buffa Ricotta
Buffa Mozzarella
Metro Chef Rende Mozzarella
Metro Chef Blok Mozzarella


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.