Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Nimet

Elmalı Kurabiye

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1962 kj
469 kcal
Yağ
23,20g
Doymuş Yağ
11,200g
Karbonhidratlar
64,30g
Şeker
21,60g
Fiber
2,3g
Protein
4,10g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 19 Eki 22 07:16 ÖÖ
%23
TGD*
(469 kal)
23% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%54)
 
Yağ (%43)
 
Protein (%3)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
469
Yağ
23,2g
Karb
64,3g
Prot
4,1g
100 g içinde 469 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %43 yağ, %53 karb, %3 prot.

Nimet ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Fırın Kurabiyesi
Peynirli Kalem Böreği
Fırından Çıtır Susamlı Simit
Peynirli Su Böreği
Çıtır Çubuk
Tatlı Kurabiye
  Daha Fazla Nimet Atıştırmalıklar Ürünleri

Daha fazla Nimet ürünleri:

Çeşit Ekmek Tam Buğday
Kandil Simidi
Tahinli Rulo Börek
Hanımeli Yufka
Karadeniz Ekmeği (Ekşi Mayalı)
  Bütün Nimet ürünlerini göster

Başka türde Atıştırmalıklar :

Kraker
Patates Cipsi
Havaya Patlayan Patlamış Mısır
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Fiskobirlik Nuga Sütlü Fındık Kreması
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Sütlü Çikolatalı Gofret
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Karışık Kuruyemiş
Harras Karışım Kuruyemiş Kuru Meyve
Fomilk Fındık Kakao Sütü
Fomilk Karamelize Fındık Sütü


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.