Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Quru

Kurutulmuş Armut

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 paket (18 g)
porsiyon başı
Enerji
268 kj
64 kcal
Yağ
0,02g
Karbonhidratlar
16,00g
Şeker
7,40g
Protein
0,40g
Sodyum
7mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 30 Haz 22 04:47 ÖÖ
%3
TGD*
(64 kal)
3% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%98)
 
Yağ (%0)
 
Protein (%2)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
64
Yağ
0,02g
Karb
16g
Prot
0,4g
1 paket (18 g) içinde 64 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %0 yağ, %97 karb, %2 prot.

Quru ile ilişkili Kurutulmuş Meyve:

Kurutulmuş Mandalina
Kurutulmuş Tarçınlı Elma
Kurutulmuş Ananas
Kurutulmuş Şeftali
Kurutulmuş Vişne
Kurutulmuş Elma
  Daha Fazla Quru Kurutulmuş Meyve Ürünleri

Daha fazla Quru ürünleri:

Kurutulmuş Kivi
  Bütün Quru ürünlerini göster

Başka türde Armut :

Dikenli İncir
Armut
Armut (Pişmiş veya Konservelenmiş)
Asya Armutu
Armut (Katı ve Sıvı, Hafif Şurup Paketi, Konservelenmiş)
  Daha Fazla Armut Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Kurutulmuş Meyve :

Kurutulmuş Kızılcık
Kuru Erik
Kuru Meyve Karışımı
Kuru Kayısı
Kurutulmuş Elma
  Daha Fazla Kurutulmuş Meyve Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Doğuş Limonata
Deli2go Çilekli Limonata
Sırma Şekersiz Limonata
Doğanay Limonata
Exotic Limonata
Uludağ Şekersiz Limonata


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.