Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Simbat

Antep Fıstığı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2724 kj
651 kcal
Yağ
59,10g
Doymuş Yağ
6,500g
Karbonhidratlar
5,80g
Şeker
1,90g
Protein
17,00g
Sodyum
405mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 15 May 22 05:53 ÖÖ
%33
TGD*
(651 kal)
33% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%4)
 
Yağ (%85)
 
Protein (%11)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Simbat Antep Fıstığı
 

Beslenme Özeti:

Kal
651
Yağ
59,1g
Karb
5,8g
Prot
17g
100 g içinde 651 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %85 yağ, %4 karb, %11 prot.

Simbat ile ilişkili Antep Fıstığı:

Antep Fıstıklı Fitil Lokum
Kavrulmuş Antep Fıstığı

Daha fazla Simbat ürünleri:

Tuzsuz Kavrulmuş Dakota Çekirdek
Tütsü Aroma Soslu Karışık Kuruyemiş
Sütlü Çikolata Kaplı Bademli Hurma
Bol Tuzlu Kavrulmuş Yerli Dakota Çekirdeği
Kuru Meyveli Çiğ Karışık Kuruyemiş
  Bütün Simbat ürünlerini göster

Başka türde Antep Fıstığı :

Kuru Kavrulmuş Antep Fıstığı (Tuz İlave Edilmeden)
Kuru Kavrulmuş Antep Fıstığı (Tuz İlave Edilmiş)
Antep Fıstığı
  Daha Fazla Antep Fıstığı Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Metro Chef Siyah Kinoa
Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaflı Kırmızı Meyveli Müsli
Nestle Gold Kakaolu Tam Tahıllı Gevrek
Rioba Yer Fıstığı Ezmesi
Richland Honey Wheat
Duru Sebzeli Bulgur Pilavı


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.