Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Tadım

Kuru Erik

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1038 kj
248 kcal
Yağ
0,30g
Doymuş Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
51,60g
Şeker
0,00g
Fiber
0,0g
Protein
2,20g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 09 Eyl 15 03:31 ÖÖ
%12
TGD*
(248 kal)
12% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%95)
 
Yağ (%1)
 
Protein (%4)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Tadım Kuru Erik
 

Beslenme Özeti:

Kal
248
Yağ
0,3g
Karb
51,6g
Prot
2,2g
100 g içinde 248 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %1 yağ, %95 karb, %4 prot.

Tadım ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Fındıklı Bar
Kuru Kayısı
Ranch Soslu Yer Fıstığı
Yer Fıstıklı Bar
Fıstıxx Acı Baharatlı Yer Fıstığı
Festival
  Daha Fazla Tadım Atıştırmalıklar Ürünleri

Daha fazla Tadım ürünleri:

Kavrulmuş Tuzsuz Yer Fıstığı
Fıstıxx Ranch Sos Aromalı
Çıtır Fıstıxx Ekşi Krema Soğan Çeşnili
Gofret
Karışık Kuruyemiş Keyif
  Bütün Tadım ürünlerini göster

Başka türde Atıştırmalıklar :

Kraker
Patates Cipsi
Havaya Patlayan Patlamış Mısır
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Nestle Gold Kakaolu Tam Tahıllı Gevrek
Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaflı Kırmızı Meyveli Müsli
Metro Chef Siyah Kinoa
Glutensiz Fabrika Kakaolu Karabuğday Gevreği
Duru Sebzeli Bulgur Pilavı
Kellogg's Granola


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.