Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

TMO

Sütlü Fındık Kreması

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2293 kj
548 kcal
Yağ
35,00g
Doymuş Yağ
3,700g
Karbonhidratlar
42,95g
Şeker
37,00g
Fiber
4,8g
Protein
11,00g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 20 May 22 08:14 ÖÖ
%27
TGD*
(548 kal)
27% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%33)
 
Yağ (%59)
 
Protein (%8)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
548
Yağ
35g
Karb
42,95g
Prot
11g
100 g içinde 548 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %59 yağ, %32 karb, %8 prot.

TMO  ile ilişkili Fındık:

Kavrulmuş İç Fındık
Fındık Ezmesi
Kakaolu Fındık Kreması
Fındık Krokanı

TMO  ile ilişkili Kahvaltı Öğeleri:

Parça Fındıklı Kakaolu Fındık Kreması

Daha fazla TMO ürünleri:

Fındık Krokan
Çekirdeksiz Kuru Üzüm
Naturel Kuru Üzüm
Baldo Pirinç
  Bütün TMO  ürünlerini göster

Başka türde Fındık :

Pekan Fındığı
Karışık Kuruyemiş
Kaşu Fıstığı
Badem
Ceviz
Yer Fıstığı
  Daha Fazla Fındık Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Kahvaltı Öğeleri :

Yulaf Ezmesi
Kızarmış Ekmek
Çırpılmış Yumurta
Yumurta ve Peynirli Sandviç
  Daha Fazla Kahvaltı Öğeleri Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Balin Lokum
Eti Maximus White
JELLY PARTY Solucan
Bebeto Marshmallow
Nestle Yorkie
Şölen Milango Portakal Bitter Çikolata


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.