Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Torku

Banada

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2247 kj
537 kcal
Yağ
31,10g
Doymuş Yağ
9,600g
Trans Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
55,40g
Şeker
48,90g
Fiber
5,3g
Protein
6,50g
Sodyum
600mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 01 Mar 22 12:01 ÖS
%27
TGD*
(537 kal)
27% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%42)
 
Yağ (%53)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Torku Banada Torku Banada Torku Banada
Fotoğrafları Görüntüle

Beslenme Özeti:

Kal
537
Yağ
31,1g
Karb
55,4g
Prot
6,5g
100 g içinde 537 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %53 yağ, %42 karb, %5 prot.

Torku ile ilişkili Çikolata:

Frema
Nobir
Miniki Nuga Mini
Çokomio Bitter
Bütün Antep Fıstıklı Çikolata
Tam Tanem Çoko
  Daha Fazla Torku Çikolata Ürünleri

Daha fazla Torku ürünleri:

Hep Kek Karamelli
Favorimo Sade Kek
Enjoy Çoko Ahududu Soslu Kek
Fındık Kremalı Gofret
Enjoy Çoko
  Bütün Torku ürünlerini göster

Başka türde Çikolata :

Sütlü Çikolatalı Şekerlemeler
Tatlı veya Bitter Çikolata
Beyaz Çikolatalı Şekerleme
Çikolata Cipsi
Yarı Şekerli Çikolatalı Şekerleme
  Daha Fazla Çikolata Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

İçim Çocuk Devam Sütü
Mis Bademli İçecek
Sek %0,5 Yağlı Süt
Aynes Tam Yağlı Süt
McDonald's Happy Meal Çıtır Tavuklu Burger
Fomilk Hazelnut


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.