zgizeme Günlüğü, 13 Ağu 18

Canim bir sey istemiyor. Bunun da yarisini ictim

1284 kcal Yağ: 58,32g | Prot: 103,89g | Karb: 86,57g.   Kahvaltı: Sek Protein Süt (Kakaolu). Öğle Yemeği: Ayran, Çoban Salatası, Zeytinyağı ve Zirkeli Salata Sosu (Ev Tarifi), Maş Fasulyesi. Akşam Yemeği: Doğanay Şalgam Suyu, Zeytinyağı ve Zirkeli Salata Sosu (Ev Tarifi), Karışık Yeşil Salata, Izgara Tavuk, Tavuk Ciğeri. Aperatifler/Diğer: Sütlaç. devamı için...

24 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Bu ürünü hangi zamanlarda kullanıyorsunuz? 
13 Ağu 18 üye tarafından: onurcancam
normalde spordan sobra iciyorum ama bugun kahvalti niyetine yarısını ictim 
13 Ağu 18 üye tarafından: zgizeme
Bu ürünü spordan sonra tüketmemenizi tavsiye ederim. İçindeki proten casein olduğu için size bir fayda sağlamayacaktir. Yatmadan önce ya da gün içinde tüketebilirsiniz. 
13 Ağu 18 üye tarafından: onurcancam
Tesekkur ederim. Gun icinde derken ara ogun olarak mi? Ben proteinlerden pek anlamiyorum acikcasi. Populer urun diye aldim tadini da sevdim. Aksam yemeginden sonra ara ogun olarak tuketmemi onerir misiniz? Yoksa gunduz tuketmek daha mi iyi olur? 
13 Ağu 18 üye tarafından: zgizeme
Gün içinde her zaman tüketilmesini tavsiye ederim. Ama spordan sonra değil. Çünkü bir yararı yok. Mesela şey yaparsınız sabah kahvaltıdan sonra bunu içip 4-5 saat sonra antrenmana gidebilirsiniz. Hazımsızlık yapmıyorsa uyumadan 1 saat öncede olabilir. 
13 Ağu 18 üye tarafından: onurcancam
Cok tesekkurler. Dikkat edecegim bu dediklerinize 
13 Ağu 18 üye tarafından: zgizeme
Aslında popüler bir ürün değil içerisindeki protein miktarının yüksekliğiyle bilmeyenleri aldatıyorlar. Arkadaşımızın dediği gibi Casein olduğu için içtikten en az 4 saat sonra sindiriliyor genelde. Sporcular gece içerler uykuda protein sentezi devam etsin diğe. Ama bu gecede içilmez içerisinde çok yüksek derecede karbonhidrat var. 
13 Ağu 18 üye tarafından: velican161
Velican161 anladim cok tesekkurler. Tabi yogun kas yapan agirlik calisan sporcular arasinda populer olmayabilir ama bizim gibi 2 hoplayip ziplayan kisiler arasinda tuketildigini gormustum 😂 
14 Ağu 18 üye tarafından: zgizeme

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


zgizeme Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.