dogumsonrasi Günlüğü, 14 Mar 18

liposaction hakkında bilgisi tabsiyesi tecrubesi olan var mı?

13 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Kesinlikle tavsiye etmem.Hiç kalkışmayın derim.  
14 Mar 18 üye tarafından: Brokoliii
Tecrübe ettiniz mi?  
15 Mar 18 üye tarafından: dogumsonrasi
Bende çok merak ediyorum 
15 Mar 18 üye tarafından: burfen
Gittiği gibi gelirler.😁 
15 Mar 18 üye tarafından: risus_sardonicuss
Evet teyzem yaptırdı ve çok pişman dalga dalga oldu hep aldığı yerler çukur gibi kaldı ve çektiği ağrılar cabası..Hadi ağrılar geçer giderde o çukurlar ve dalgalar geçmiyor ve çok kötü duruyor.  
15 Mar 18 üye tarafından: Brokoliii
65 kilo birisi için cokta gerekli değil gibi. (Kendiniz için düşünüyorsanız) Onun yerine enerji ve parayı spora harcamak daha mantıklı gibi. Sonucta cerrahi bi müdahale bu kolay bişey değil 
15 Mar 18 üye tarafından: slnbyrm
Peki teyzeniz normal yaptırdı sanırım. Lazer lipolis deneyen var mı?  
15 Mar 18 üye tarafından: fatsevmine
Merhabalar Ben Herbalife Üyesi ve Wellness Danışmanı ERDİNÇ ZEYTİN Tohumdan sofralara gelen "Herbalife" ile benim kontrolüm eşliğinde %100 sonuç garantili. Çevrenizde Kilo vermek👇 Kilo almak 👆 ve vücut analizi (yağ, kilo, kas, su, vücut yapısı, kemik, günlük kalori, metabolizma yaşı, karın yağı) yaptırmak isteyen tanıdıklarınız varsa bana ulaşabilirler Açlık yok, ilaç yok, diyet yok ☎0542 737 0094☎ 
15 Mar 18 üye tarafından: erdinc94
Evet liposuction yaptırdı.. 
15 Mar 18 üye tarafından: Brokoliii
Aklı başında bir insan yaptırmaz bence böyle işlemler. Kilo veremiyorsanız doktora gidin temel sorun neyse onu çözün. Yağ aldırıp sonra ömür boyu geri gelmeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sağlığınız için sağlıklı şeyler deneyin. Spor yapamıyorsanız yürüyüş yapın en azından. Ben konusunda uzman değilim. Ancak aniden vücudun yağ kaybetmesi vücudu savunmaya geçmeye iter. Sağlıklı bir şey olmasa gerek bu yüzden.  
15 Mar 18 üye tarafından: Drnkrn
1 hafta icinde ameliyat olacağım şuan kilom 69.klasik lipo olacak.kendim icin gerekli gordugum bir islem.doktorum ve ben kilo vermeyi hedeflemiyoruz.6 ay sonra -1 kg görebilirsin dedi.ama ben bozuk olan kontürlerimin traslanması için gerekli görüyorum.deneyimlerimi ileteceğim sizlere.umarım pişman olmam. 
15 Mar 18 üye tarafından: dogumsonrasi
Teyzeniz kaç yıl önce,hangi bölgelerini kime yaptırdı?  
15 Mar 18 üye tarafından: dogumsonrasi
bir anestezi tek olarak cok riskleri olan bi ameliyat oldugunu biliyorum ancak bugun bir paylasim vardi bir beyefendi 140 kusurlerden 80 kilolara düşmüş ve oncesi sonrasi foto atmis ama inanmasi gercekten zor olsada biraz spor ve saglikli beslenme ile istediginiz vucuda cok rahat kavusursunuz emin olun cok pisman olursunuz kendinize ve vucudunuza bi iylik yapin ve bu fikirken acilen vazgecin 
15 Mar 18 üye tarafından: baharcoskun82
Uzun yıllardır sağlıklı beslenen bir insanım.Spor yapmayı düsünmüyorum.yürüyüşler kâfi.17 yıldır ortalama kilom bu.hamileliklerimde +22,+10 kilo alıp vermisliğim var.aşırı kilolu insanların aksine bu operasyon için uygun bir aday olduğum kesin.bana kulaktan dolma bilgilerle olumsuz cevap yazmayın.bizzat bu operasyonu kendisi yaptırmış olan birinin yorumlarına ihtiyacım var.2 yıl önce bana herkes Ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) yapamazsın diyordu.Koskoca bir tıp dünyası dahil.Gercekten ne istediğini bilen birinin yapmayacağı sey yok.Hala ssvd karsıtı birsürü doktor, bu konuda bisey bilmediği halde 'ölürsün' diyen ELALEM var. 
16 Mar 18 üye tarafından: dogumsonrasi
Sahsen bu yazdiginizi uzerime alinmiyorum emboli atarsa cocuklariniza ne olacagini dusunmuyorsaniz varin bildiginiz gibi yapin hayat sizin yasam sizin kulaktan dolma bilgiler degil isin uygulayan tarafindan sesleniyorum boyle bir amelt icin sahsen masaya yatmazdim herseyi cok iyi biliyorsunuz sezeryan sonrasi normal dogum yaptiriliyor bu cok afaki bi sey degil vucud sizin istediginizi yaptirabilirsiniz dun bir burun estetigi olan arkadasla tanistim 2 defa olmys 3 . Cuye ihtiyac varmis neden oldun dediğimden aslinda cok ihtiyacim yoktu dedi ve bin pisman umarım dogru karari verirsin 
16 Mar 18 üye tarafından: baharcoskun82
soğuk lipoliz veya sculpsure düşünün derim. Ben bile niyetlendim bu söylediklerime ama 1500 lira paraya iki tane küçükbaş alırım 1 ay düzenli yerim zaten gider diye düşünüp vazgeçtim. 
16 Mar 18 üye tarafından: buraktsn95
Olumsuz yorum olunca niye sinirlendindiniz bu kadar anlayamadım herkes iyiliğiniz için yaşanılan sıkıntıları anlattı madem bu kadar istiyorsunuz ve olumsuz yorum kabul etmiyorsunuz buyrun kimseye sormadan yaptırın ozaman..  
17 Mar 18 üye tarafından: Brokoliii
Merhaba herkese.2,5 hafta liposaction operasyonum gerceklesti.çok çok memnunum.isteyenlere tavsiye ederim.sıkıntı yok 
25 Nis 18 üye tarafından: dogumsonrasi
dogumsonrasi gecmisler olsun size☺☺ umarim daha iyisinizdir 
25 Nis 18 üye tarafından: atakangumuss
Benim için gayet iyi bir hamleydi:)  
26 Nis 18 üye tarafından: dogumsonrasi

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


dogumsonrasi Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.