Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Banvit

Hindi Kıyma

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
452 kj
108 kcal
Yağ
1,70g
Karbonhidratlar
0,00g
Protein
23,20g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 16 Oca 17 12:29 ÖS
%5
TGD*
(108 kal)
5% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%0)
 
Yağ (%14)
 
Protein (%86)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
108
Yağ
1,7g
Karb
0g
Prot
23,2g
100 g içinde 108 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %14 yağ, %0 karb, %86 prot.

Banvit ile ilişkili Hindi:

Hindi Füme
Hindi Kalça Kuşbaşı
Hindi Jambon
Hindi Izgara Tava
Hindi Sucuk
Soslu Hindi Antrikot
  Daha Fazla Banvit Hindi Ürünleri

Daha fazla Banvit ürünleri:

Banvit Piliç Kasap Köfte
Poşetli Bütün Piliç
Tavuk Baget
Acılı Tavuk Fajita
Acılı Barbekü Çeşnili Piliç Sosis
  Bütün Banvit ürünlerini göster

Başka türde Kıyma :

Sığır Kıyması (%95 Yağsız/ %5 Yağ)
Kıyma
Ekmekli Kıyma veya Köfte
Sığır Kıyması (%85 Yağsız/%15 Yağ)
Sığır Kıyması (%70 Yağsız/ %30 Yağ)
Ekstra Yağsız Kıyma
  Daha Fazla Kıyma Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Hindi :

Hindi Göğsü Eti ve Derisi
Hindi Göğsü Eti
Hindi
Hindi Kıyması
  Daha Fazla Hindi Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Balmar Yağsız Süt
Pınar Süzme Yoğurt
Koop Yağsız Süt
Sek Light Günlük Süt
Aro Light Süt
Dost Yağsız Süt


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.