Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
247 kj
59 kcal
Yağ
1,58g
Doymuş Yağ
0,24g
Tekli Doymamış Yağ
0,68g
Çoklu Doymamış Yağ
0,59g
Karbonhidratlar
9,78g
Şeker
3,13g
Fiber
0,5g
Protein
1,72g
Sodyum
672mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
171mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%3
TGD*
(59 kal)
3% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%65)
 
Yağ (%24)
 
Protein (%11)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Sebze Çorbası (Konservelenmiş, Konsatre) Sebze Çorbası (Konservelenmiş, Konsatre) Sebze Çorbası (Konservelenmiş, Konsatre)
Fotoğrafları Görüntüle

Beslenme Özeti:

Kal
59
Yağ
1,58g
Karb
9,78g
Prot
1,72g
Sebze Çorbası (Konservelenmiş, Konsatre) (100 g) içinde 59 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %24 yağ, %65 karb, %11 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 59
1 kase 145
1 konserve (300 g) 176

İlişkili Çorbalar türleri:

Domates Çorbası
Tavuk Çorbası
  Daha Fazla Çorbalar Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Sebze Çorbası
Lahana Turşusu (Katı ve Sıvı, Konservelenmiş)
İşkembe Çorbası
Yayla Çorbası
Sebze Suyu Kokteyli (Konservelenmiş)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Ülker Halley Mini
Algida Classics Vanilya
Bim Orvega Şekersiz Bitter Çikolata Kaplı Bademli ve Portakallı Bar
Biscolata Stix Karamel Parçacıklı
Ülker Yupo Kola
MUNCHEY Tohum Kraker


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.